Portaiden päällystäminen kokopuuaskelmilla

Kun kodin portaat alkavat näyttää siltä, että niille pitäisi tehdä jotain, on aika harkita porrasremonttia. Portaiden päällystäminen laadukkailla puuaskelmilla on todennäköisesti helpoin, nopein ja usein edullisin tapa laittaa vanha portaikko kuntoon. Tässä artikkelissa käymme läpi menetelmän vaiheet ja edut uuden portaikon rakentamiseen verrattuna. Jos haluat meidät maksuttomalle arviokäynnille kartoittamassa mitä portaiden päällystäminen maksaisi teille niin varaa käynti suoraan verkkosivuiltamme!

Varaa ilmainen arviokäynti

Portaiden päällystäminen on edullisempaa kuin kokonaan uuden portaikon rakentaminen

Portaiden päällystäminen laadukkailla puuaskelmilla on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin uuden portaikon rakentaminen. Hintaero muodostuu sekä työtunneista että tarvittavan materiaalin määrästä. Puuaskelmien asennus vie vain muutamia tunteja, joten remontin kokonaiskustannukset ovat merkittävästi pienemmät kuin uuden portaikon rakentamisessa. Lisäksi porrasremontti vaatii vähemmän rakennusmateriaaleja, mikä osaltaan auttaa pitämään hinnan matalana.

Vaikka portaiden päällystäminen puuaskelmilla on edullinen toimenpide, se voi kuitenkin lisätä kodin arvoa ja parantaa sen ulkonäköä merkittävästi. Kun vanhat, kuluneet portaat saavat uuden ja modernin ilmeen, kodin myyntiarvo nousee.

Portaiden päällystäminen säilyttää portaikkosi alkuperäisen luonteen

Portaiden pinnoitus on loistava tapa antaa vanhoille portaikoille uutta ilmettä ja säilyttää samalla rakennuksen alkuperäinen rakenne ja luonne. Pinnoitus uudistaa portaat ilman, että itse portaikkoa tarvitsee purkaa.

Paljon materiaaleja ja tyylejä, joista valita

Portaiden päällystäminen tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja: puulajeja, värejä ja pintakuvioita, joista voit valita kotiisi sopivat. Voit valita klassisia, moderneja tai räätälöityjä päällysteitä, jotka sopivat täydellisesti kotisi sisustukseen. Porrasremontti.fi:n valikoimassa on viisi eri vaihtoehtoa: kolmisauvainen tammi, yksisauvainen tammi, valkoinen saarni, tumma saarni ja värjätty/öljytty tammi. Portaiden ainutlaatuinen kolmikerrosrakenne parantaa askelmien mittavakautta ja lisää käyttöikää. Kaikki portaat käsitellään seitsemällä lakkakerroksella, joka antaa niille upean viimeistelyn ja pitkän käyttöiän.

Portaiden päällystäminen on monella tapaa kestävä ratkaisu

Puuaskelmat ovat pitkäikäinen ja helppohoitoinen vaihtoehto portaikkojen pinnoitukseen. Askelmat valmistetaan nopeasti kasvavista ja kestävistä puulajeista, kuten koivusta ja männystä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen valinnan. Vain askelmien pintakerros koostuu hitaasti kasvavasta materiaalista, kuten tammesta tai saarnesta. Pinnoitteen helpon huollettavuuden  ansiosta se sopii hyvin myös kiireisille kotitalouksille.

Porrasremontti.fi – helppo, nopea ja edullinen tapa tehdä porrasremontti

Porrasremontti.fi:n tarjoama porrasremontti on helppo ja vaivaton tapa päivittää portaat. Ensin käymme asiakkaan kotona mittaamassa portaikon ja esittelemässä materiaali- ja tyylivaihtoehdot. Käynnillä vastaamme myös kaikkiin asiakkaan kysymyksiin remontista. Käyttämämme digitaalisen mittausteknologian ansiosta portaista saadaan millilleen oikeat mitat, mikä puolestaan nopeuttaa asennusta. Tämä ns. arviokäynti on täysin ilmainen, eikä velvoita asiakasta mitenkään. Käynnin aikana saadun tiedon perusteella teemme kiinteän tarjouksen porrasremontista. Kiinteään hintaan sisältyy kaikki: porrasaskelmien materiaalit ja valmistus mittatilaustyönä sekä asennus. 

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, tehtaamme Vestråsin lähistöllä valmistaa porrasaskelmat mittatilaustyönä. Tehtaamme ympäristövaikutukset on minimoitu: tuotannossamme käytämme aurinkopuistossa tuotettua sähköä ja hyödynnämme ylijäämämateriaalia tehdastilojen lämmittämiseen. 

Kun askelmat ovat valmiit, asentajamme asentaa ne nopeasti, yhden aamupäivän aikana. Lopputuloksena on uudenveroinen portaikko.

Muistathan, että porrasremontin kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen ja voit maksaa remontin myös kuukausierissä jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

Varaa ilmainen arviokäynti

Yhteenveto

Jos haluat nopean, helpon ja edullisen tavan päivittää kotisi ilmettä, portaiden päällystäminent on hyvä vaihtoehto. Voit valita useista eri puulajeista, väreistä ja pintakuvioista. Päällysteen kestävyys ja helppohoitoisuus tekevät siitä käytännöllisen vaihtoehdon myös kiireisille kotitalouksille,  lisäten myös kodin arvoa ja parantaen sen ulkonäköä.

Ilmaisella kotikäynnillä mittaamme portaikon, esittelemme eri tyylit ja materiaalivaihtoehdot sekä vastaamme kysymyksiisi, minkä jälkeen teemme sinulle kiinteän tarjouksen remontista. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, valmistamme puuaskelmat tehtaallamme ja asennamme ne nopeasti. 

Ota yhteyttä, jos haluat päivittää kotisi ilmettä helposti ja edullisesti!

Varaa ilmainen arviokäynti

Dela artikeln:

Scroll to Top