Portaat saarnesta, tummat

2 070 €

max. 15 askelmaa

Mörkask trappa
Tyylikäs ja kestävä
Vaaleita ja tummia sävyjä
HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Tumma saarni luo kotiin hienostuneen ja aistikkaan vaikutelman ja sopii siksi erityisen hyvin portaisiin, jotka ovat näyttävällä paikalla. Tumma petsaus tekee saarnesta eloisan näköisen, sillä esiin nousee vaaleita ja tummia ruskean sävyjä. Kova ja kestävä saarni on tammen tavoin ominaisuuksiensa ansiosta suosittu materiaali portaissa.

Ainutlaatuiset portaat mittatilaustyönä

Porrasremonttien ammattilaisena kunnostamme portaikkosi täysin uudenveroiseksi. Mittatilaustyönä valmistettavissa porrasaskelmissamme on monikerroksinen rakenne, jonka pohjalla on massiivikoivua, rungossa mäntyä ja pinnalla seitsemällä lakkakerroksella viimeisteltyä saarnea.

Porrasakelmiemme ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niillä on parempi mittavakaus, erityisen pitkä käyttöikä ja ne voidaan hioa uudelleen useaan kertaan. Kehittämämme rakenne mahdollistaakin erittäin kestävät portaat saarnesta. Myös porrasnokka, joka on alttiina suurimmalle kulumiselle, on saarnesta.

Kun valmistemme portaat saarnesta, voi askelmissa toisinaan näkyä jäämiä pienistä oksista tai saarnen ydinsäteistä. Tämä on täysin luonnollista ja on osa puun ulkonäköä.

Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto

Porrasremonttimme on ympäristöteko. Ensinnäkin, uusien portaiden rakentamiseen verrattuna porrasremontti kuluttaa huomattavasti vähemmän hitaasti kasvaa puuta. Lisäksi koko tuotantoketjumme on ympäristöystävällinen ja pyrimme aktiivisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme. Remontoimiemme portaiden puhdistukseen ei myöskään tarvitse käyttää sähköä, pölynimuripusseja tai kemikaaleja, vaan kevyesti kostutettu liina tai mikrokuitumoppi riittää portaiden puhdistamiseen.

Lue lisää ympäristöteoistamme »

Maksuton arviokäynti

Voit varata helposti paikallisen edustajamme tekemään maksuttoman arvion porrasremontista kotiisi. Digitaalisesti tehtävä mittaus hoituu 10 minuutissa ja teemme sen pohjalta sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Arviokäynti ei maksa mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat varsinaisen tarjouksen myöhemmin sähköpostiisi ja voit vasta sitten päättää haluatko teettää remontin kanssamme.

Varaa maksuton arviokäynti tästä:
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Enintään 20 Mt tiedostoa kohden, enintään 5 tiedostoa

Lisäpalvelut

Haluamme varmistaa, että portaista ja niiden ympäristöstä tulee juuri sellainen kuin haluat. Kerromme mielellämme lisäpalveluista tarkemmin arviokäynnin aikana.

Kaiteet

Lapsiportit

Valmistamme ja asennamme kokotammisia lapsiportteja portaisiin. Kysy tarjous!

Kaidesäleiköt

Kauttamme hoituu myös esimerkiksi portaikon seinien maalaus tai muut vastaavat palvelut.

Muut porrasvaihtoehtomme

Scroll to Top