REMONTTI VAI KOKONAAN UUDET PORTAAT?

Portaiden kunnostus on fiksu valinta:

Uusi elämä vanhoille portaille
Vaivaton tapa uudistaa kodin ilmettä
Kestävä ja ympäristöystävällinen valinta

Mitä portaiden kunnostus maksaa?

Haluatko tietää, mitä juuri sinun kotisi portaiden kunnostus voisi maksaa erilaisilla tarjoamillamme vaihtoehdolla?
Laskurimme antaa hinta-arvion kätevästi suoraan verkossa!

Miksi portaiden kunnostus kannattaa?

Suorittamamme portaiden kunnostus tarjoaa monia hyötyjä verrattuna siihen, että rakennuttaisit kotiisi kokonaan uudet portaat.

  • Edullinen ja kiinteä hinta

Portaiden kunnostus on huomattavasti halvempaa kuin uusien ostaminen. Meiltä saat aina kiinteän hinnan riippumatta portaiden koosta tai valitsemistasi materiaaleista.

  • Vaivattomuus

Portaiden kunnostus tekee portaikostasi kuin uuden, mutta vähemmällä vaivalla. Mittatilaustyönä valmistettavien ja ainutlaatuisen rakenteen omaavien porrasaskelmiemme ansioista parantuu portaidesi ulkonäön lisäksi monta muuta asiaa. Vääntöjäykät askelmamme takaavat, että narinat yleensä vähenevät tai katoavat kokonaan. Lisäksi mattalakattu pinta on erittäin miellyttävä ja turvallinen kävellä.

  • Nopeus

Portaiden kunnostus kestää ammattilaisiltamme kohteesta riippuen keskimäärin muutaman tunnin. Ja jo viiden tunnin kuluttua asennuksesta voit käyttää portaita taas normaalisti.

  • Ympäristöystävällisyys

Valmistamme porrasaskelmat pääosin nopeasti kasvavista ja kestävistä puulajeista, kuten koivusta ja männystä. Vain pintakerros koostuu hitaasti kasvavista ja hienommista materiaalista kuten tammesta tai saarnesta. Kerrostamalla eri puulajeja voimme tehdä portaita kustannustehokkaammin, mutta myös ympäristöystävällisemmin kuin monet kokonaan yhdestä puulajista portaita valmistavat kilpailjamme.

ektrappa 3 stav
Scroll to Top