Värjätty/öljytty tammi

Kysy tarjous!

Ektrappa
Monikäyttöinen ja helppohoitoinen
Kova ja kestävä

Päivitä kotisi ilme ja tyyli asennuttamalla vanhojen ja kuluneiden portaiden tilalle tammiportaat! Kova ja kestävä tammi on ominaisuuksiensa ansiosta suosittu materiaali portaissa.

Käsittelemättömät tammiportaamme tarjoavat paljon vaihtoehtoja portaiden viimeistelyyn ja väriin. Voit valita puuöljyllä tai kovavahaöljyllä viimeistellyt tai taitavien ammattilaistemme käsin värjäämät portaat.

Lakkaamiseen verrattuna näiden käsittelyiden etuna on se, että voit itse huoltaa portaita tarvittaessa helposti. Lisäksi paksun kulutuspinnan ansiosta voit hioa portaat useita kertoja uudelleen, mikä lisää portaiden käyttöikää entisestään.

Laskemme sinulle kiinteän hinnan porrasremontista toivomallasi tyylillä.

Ainutlaatuiset portaat mittatilaustyönä

Porrasremonttien ammattilaisena kunnostamme portaikkosi täysin uudenveroiseksi. Mittatilaustyönä valmistettavissa porrasaskelmissamme on monikerroksinen rakenne, jonka pohjalla on massiivikoivua, rungossa mäntyä ja pinnalla 3,6 mm paksuudelta seitsemällä lakkakerroksella viimeisteltyä tammea.

Puu on luonnonmateriaali, johon ympäröivät olosuhteet vaikuttavat – kostea ilma saa puun turpoamaan ja kuiva kutistumaan. Portaidemme monikerroksinen rakenne tarjoaa parhaan mahdollisen vakauden, vaikka lämpötila ja kosteus vaihtelevat.

Porrasakelmiemme ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niillä on paitsi parempi mittavakaus myös erityisen pitkä käyttöikä ja ne voidaan hioa uudelleen useaan kertaan. Kehittämämme rakenne mahdollistaa tammiportaat, joihin tarvitaan vähemmän hitaasti kasvavaa tammea.

Suurimmalle kulumiselle alttiina oleva porrasnokka on lakkaamisen sijaan öljytty. Näin voimme taata, että tammiportaat ovat kokonaisuudessaan helppohoitoiset ja näyttävät aina yhtä hyväkuntoisilta.

Tammiportaissa voi toisinaan näkyä jäämiä pienistä oksista tai tammen ydinsäteistä. Tämä on täysin luonnollista ja on osa puun ulkonäköä.

Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto

Porrasremonttimme on ympäristöteko. Ensinnäkin, uusien portaiden rakentamiseen verrattuna porrasremontti kuluttaa huomattavasti vähemmän hitaasti kasvaa puuta. Lisäksi koko tuotantoketjumme on ympäristöystävällinen ja pyrimme aktiivisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme. Remontoimiemme portaiden puhdistukseen ei myöskään tarvitse käyttää sähköä, pölynimuripusseja tai kemikaaleja, vaan kevyesti kostutettu liina tai mikrokuitumoppi riittää portaiden puhdistamiseen. Portaiden pintakerrokseen käytämme ympäristöystävällistä mattalakkaa, joka ei sisällä liuottimia tai formaldehydejä.

Lue lisää ympäristöteoistamme »

Maksuton arviokäynti

Voit varata helposti paikallisen edustajamme tekemään maksuttoman arvion porrasremontista kotiisi. Digitaalisesti tehtävä mittaus hoituu 10 minuutissa ja teemme sen pohjalta sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Arviokäynti ei maksa mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat varsinaisen tarjouksen myöhemmin sähköpostiisi ja voit vasta sitten päättää haluatko teettää remontin kanssamme.

Hae inspiraatiota erilaisiin värjäyksiin ja pintakäsittelyihin kuvagalleriastamme!

Varaa maksuton arviokäynti tästä:
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Enintään 20 Mt tiedostoa kohden, enintään 5 tiedostoa

Lisäpalvelut

Haluamme varmistaa, että portaista ja niiden ympäristöstä tulee juuri sellainen kuin haluat. Kerromme mielellämme lisäpalveluista tarkemmin arviokäynnin aikana.

Kaiteet

Lapsiportit

Kaidesäleiköt

Kauttamme hoituu myös esimerkiksi portaikon seinien maalaus tai muut vastaavat palvelut.

Muut porrasvaihtoehtomme

Scroll to Top