TAKUUEHDOT

Yleiset takuuehdot – Porrasremontti.fi

Takuu koskee kaikkia valmistusvirheitä tai vikoja, jotka ovat aiheutuneet tai ilmenneet asennuksen aikana.

Tutkimme aina tuotteen ja määrittelemme, kuuluuko ongelma takuumme piiriin. Huomaa, että tuotteissa saattaa luonnollisesti esiintyä pieniä. Laillisen valitusoikeuden aikana eli 3 vuoden ajan Porrasremontti.fi oman organisaationsa tai valtuutetun yhteistyökumppanin välityksellä joko korjaa viallisen tuotteen tai vaihtaa sen identtiseen tai vastaavaan tuotteeseen arvioinnin jälkeen. Näissä tapauksissa Porrasremontti.fi maksaa korjaukset, varaosat, työn ja mahdolliset matkakulut.

Korjauksia tai vianmäärityksiä, joita Porrasremontti.fi ei ole hyväksynyt, ei korvata. Vaihdetut osat kuuluvat Porrasremontti.fi:lle. Jos tuotetta ei enää myy Porrasremontti.fi, tarjotaan sopiva korvaava tuote. Porrasremontti.fi päättää, mikä on sopiva korvaava tuote. Takuun piiriin kuulumattomiin takuutöihin vedotessa laskutetaan todellinen hinta huolto-/asennusyhtiön voimassa olevan hinnaston mukaan.

Takuuehdot

Takuu on voimassa tuotteen alkuperäisestä asennuspäivästä alkaen. Lasku ja takuutodistus on esitettävä, jotta takuu olisi voimassa. Takuu koskee ensisijaisesti vain tuotteen alkuperäistä ostajaa, eikä sitä siirretä automaattisesti. Jos takuu siirretään, siirtolomake on täytettävä ja lähetettävä Porrasremontti.fi:lle vähintään 14 päivää ennen siirron voimaantuloa.

Ilmoitus asiasta on tehtävä kohtuullisessa ajassa (enintään 2 kk) virheen havaitsemisesta. Jos ilmoitusta ei tehdä, vaikka ostaja havaitsi tai hänen olisi pitänyt havaita virhe, ostaja menettää oikeuden vedota takuuseen. Takuu ei ole voimassa, jos tuote on asennettu muuhun kuin kotikäyttöön sisätiloissa. Takuu ei koske tuotteita, joita on käytetty epäasianmukaisesti tai virheellisesti, muutettu tai puhdistettu väärillä puhdistusmenetelmillä tai väärillä puhdistusaineilla. Takuu ei kata normaalia kulumista, naarmuja, jälkiä tai iskujen tai onnettomuuden aiheuttamia vaurioita. Takuu ei myöskään koske vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet kiinteistön kosteusvaurioista tai epänormaalista kosteudesta.

Tasaisuutta, halkeamia, jännityksiä ja mittoja koskevia ongelmia ei voida arvioida tai korjata, jos sisäilman suhteellinen kosteus (RH) on 30-60 %:n ulkopuolella. Materiaali on tarkastettava uudelleen, kun suhteellinen kosteus on palautunut pysyvästi (vähintään 4 viikkoa) normaaleihin arvoihin.

Hoito-ohjeet

Asiakkaan on täytynyt noudattaa tuotteen hoito-ohjeita ja voimassa olevia määräyksiä voidakseen hyödyntää takuuta. 
Asennuksen saa suorittaa sertifioitu Porrasremontti.fi-asentaja. Takuutodistus ja hoito-ohjeet tulevat tuotteen mukana asennuksen yhteydessä.

Näin saat apua

Ota yhteyttä myyntipiiriin (yhteystiedot ovat tilausvahvistuksessa). Varmista, että esität tilausnumerosi, laskusi ja takuutodistuksesi, jotta takuu on voimassa. Myyntipiiri puolestaan ​​hoitaa asiat tarvittaessa pääkonttorin kanssa.

Tarkastuksen edellytykset ja toteutus

Asianomaisten tulee osallistua tarkastukseen. Tarkastus on suoritettava ja arviot tehtävä normaaleissa valo- ja valaistusolosuhteissa. 
Tarkastus tulee tehdä seisten.

Scroll to Top