Tietoa meistä

Porrasremontti.fi on porrasremonttien paikallinen asiantuntija Suomessa. Taustavoimamme on ruotsalainen FormTrappan AB, Pohjoismaiden johtava porrasremonttien toteuttaja ja alan suunnannäyttäjä. Toimintamallimme on yksinkertainen, tehokas ja fiksu myös ympäristön kannalta.

Teemme porrasremontteja kiinteään hintaan ja valmistamme ainutlaatuisen kerrosrakenteen omaavat askelmat omalla tehtaallamme.

Porrasremontit kiinteään hintaan

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja vaivattomia porrasremontteja kiinteään hintaan riippumatta portaiden mallista tai koosta.

Jari Pannula – Toimitusjohtaja, FormTrappan AB

Kiinteähintaiset porrasremontit nyt myös Suomessa

Toimimme FormTrappan-nimellä Ruotsissa ja Norjassa ja vihdoin meillä on ilo ja kunnia palvella asiakkaita myös Suomessa. Apunamme ovat paikalliset edustajat ja asentajat ympäri Suomen.

Ympäristövastuumme

Arvostamme ainutlaatuista pohjoista luontoamme ja kannamme oman vastuumme ympäristövaikutusten minimoinnista. Työskentelemme päivittäin löytääksemme entistä älykkäämmän tien kohti uusia ympäristöystävällisiä tuotteita ja toimintatapoja.

Ekologisen jalanjäljen pienentäminen

Ympäristön kunnioittaminen on ollut alusta alkaen toimintamme punainen lanka alusta. Koordinoimme esimerkiksi kaikki kuljetukset tarkasti Västeråsin tehtaaltamme, välttääksemme ylimääräisiä ajokilometrejä. Voit lukea tarkemmin ympäristöasioihin liittyvistä teoistamme täältä.

Jos ympäristöasiat askarruttavat sinua asiakkaana tai vaikkapa tulevana työntekijän tai yhteistyökumppanina, voit aina ottaa meihin yhteyttä!

Valmistus omavaraisessa tehtaassa

Valmistamme Västeråsin lähistöllä sijaitsevassa tehtaassamme mittatilaustyönä porrasaskelmat vuosittain noin 2 400 portaikkoon. Sähkön koneisiin, robotteihin ja autoihin saamme tehtaan yhteydessä olevasta omasta aurinkopuistostamme. Tuotannosta ylijäävän hukkamateriaalin hyödynnämme puolestaan tehdastilojen lämmittämiseen.

Ainutlaatuista tekniikkaa

Käyttämämme mittausteknologia on ainutlaatuista alalla. Digitaalisen mittaustyökalumme avulla saamme remontoitavista portaista millilleen oikeat mitat.

Näin syntyi FormTrappan –
Tarina Porrasremontti.fi:n taustalla

Lue lisää oranssien pallojen takaa!

2012 – Idea porrasremonteista syntyy
2013 – Laajentumista ja kehittymistä
2014 – Digitalisoitu oma valmistus
2015 – Ylöspäin ja eteenpäin
2016 – Ympäristöinvestointeja
2017 – Lisää työpaikkoja
2017 – Laajennuksia ja investointeja
2018 – Apua robotilta ja kohti ulkomaita
2019 – Suuria tavoitteita ja uusia markkinoita
Scroll to Top