Portaat kaikkiin koteihin

Meiltä löytyy portaat kotiin kuin kotiin. Materiaali- ja tyylivaihtoehtoja on viisi: tammi (kolmisauvainen), tammi (yksisauvainen), saarni (valkoinen), saarni (tumma) ja tammi (värjätty/öljytty). Saat uudet portaat kiinteään hintaan, johon sisältyy valmistus, materiaalit ja asennus. Mittauksen sisältävä arviokäyntimme on aina maksuton. Remonttimme jälkeen saat täysin uudenveroiset portaat, sillä valmistamissamme porrasaskelmissa on ainutlaatuinen kolmea eri materiaalia sisältävä kerrosrakenne, joka sekä parantaa askelmien mittavakautta että lisää käyttöikää. Pintakäsittelemme kaikki valmistamamme portaat peräti seitsemällä lakkakerroksella. Tämä lisää entisestään portaiden käyttöikää ja antaa niille upean viimeistelyn.

Tammi, kolmisauvainen

1 670 €

Tutustu »

HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Tammi, yksisauvainen

2 070 €

Tutustu »

HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Saarni, valkoinen

2 070 €

Tutustu »

HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Saarni, tumma

2 070 €

Tutustu »

HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Tammi, värjätty

Kysy!

Tutustu »

Haaveissa uudet portaat?
Ota ensimmäinen askel ja varaa maksuton arviokäynti!

Kun portaat alkavat näyttää vanhoilta ja kuluneilta, on aika varata asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille. Oman alueesi asiantuntija sopii käynnin yksityiskohdista suoraan kanssasi.

Arviokäynti ei velvoita tilaamaan porrasremonttia

Arviokäyntimme on aina maksuton, eikä se velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnin aikana mittaamme portaasi, esittelemme materiaali- ja tyylivaihtoehtoja ja vastaamme kysymyksiisi. Saat myös jo alustavan hinta-arvion porrasremontista. Jotta voit tutustua tarjoukseen rauhassa, lähetämme kiinteähintaisen tarjouksen sähköpostiisi.


Mittaus kestää noin: 10 minuuttia, hieman portaista riippuen, ja käynti mittauksella ja konsultaatioineen kestää yleensä noin: 30-40 minuuttia ja riippuu siitä, kuinka monta kysymystä sinulla on.

Paljonko porrasremontti maksaa?

Haluatko tietää, mitä juuri sinun kotisi porrasremontti voisi maksaa erilaisilla tarjoamillamme vaihtoehdolla?
Laskurimme antaa hinta-arvion kätevästi suoraan verkossa!

Scroll to Top