Saarniportaat, valkoiset

2 070 €

max. 15 askelmaa

Renoveringstrappsteg vit ask
Saarniportaat ovat tyylikkäät ja kestävät
Huoltovapaa ja helppo pitää puhtaina
HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Valkoiset saarniportaat luovat hienostuneen ja minimalistisen vaikutelman ja sopivat siksi useimpiin koteihin. Jos haluat valoisan ja ilmavan portaikon, ovat valkoiset saarniportaat paras valinta. Kova ja kestävä saarni on tammen tavoin ominaisuuksiensa ansiosta suosittu materiaali portaissa.

Ainutlaatuiset portaat mittatilaustyönä

Porrasremonttien ammattilaisena kunnostamme portaikkosi täysin uudenveroiseksi. Mittatilaustyönä valmistettavissa porrasaskelmissamme on monikerroksinen rakenne, jonka pohjalla on massiivikoivua, rungossa mäntyä ja pinnalla seitsemällä lakkakerroksella viimeisteltyä saarnea.

Porrasakelmiemme ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niillä on parempi mittavakaus, erityisen pitkä käyttöikä ja ne voidaan hioa uudelleen useaan kertaan. Kehittämämme rakenne mahdollistaakin erittäin kestävät saarniportaat. Myös porrasnokka, joka on alttiina suurimmalle kulumiselle, on saarnesta.

Saarniportaissa voi toisinaan näkyä jäämiä pienistä oksista tai saarnen ydinsäteistä. Tämä on täysin luonnollista ja on osa puun ulkonäköä.

Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto

Porrasremonttimme on ympäristöteko. Ensinnäkin, uusien portaiden rakentamiseen verrattuna porrasremontti kuluttaa huomattavasti vähemmän hitaasti kasvaa puuta. Lisäksi koko tuotantoketjumme on ympäristöystävällinen ja pyrimme aktiivisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme. Remontoimiemme portaiden puhdistukseen ei myöskään tarvitse käyttää sähköä, pölynimuripusseja tai kemikaaleja, vaan kevyesti kostutettu liina tai mikrokuitumoppi riittää portaiden puhdistamiseen.

Lue lisää ympäristöteoistamme »

Maksuton arviokäynti

Voit varata helposti paikallisen edustajamme tekemään maksuttoman arvion porrasremontista kotiisi. Digitaalisesti tehtävä mittaus hoituu 10 minuutissa ja teemme sen pohjalta sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Arviokäynti ei maksa mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat varsinaisen tarjouksen myöhemmin sähköpostiisi ja voit vasta sitten päättää haluatko teettää remontin kanssamme.

Varaa maksuton arviokäynti tästä:

Lisäpalvelut

Haluamme varmistaa, että portaista ja niiden ympäristöstä tulee juuri sellainen kuin haluat. Kerromme mielellämme lisäpalveluista tarkemmin arviokäynnin aikana.

Portaiden tyyliä vastaava kaide luo yhtenäisen kokonaisvaikutelman portaikkoosi.

Saat kiinteän hinnan arviokäynnillä suoritetun mittauksen jälkeen

Hintaesimerkki

Asennustyö 49 € / metri

Kaidehelat
Liittimet
Litteä kaide (120×27 mm)
Pyöreä kaide (44 mm)

10 €/kpl
15 €
25 €/m
30 €/m

Valmistamme ja asennamme kokotammisia lapsiportteja portaisiin. Kysy tarjous!

Jos haluat apua kokotammisen kaidesäleikön rakentamisessa tai olemassa olevan säleikön vaihtamisessa, autamme mielellämme.
Tarjoamme materiaalit ja työn kiinteään hintaan.

Kauttamme hoituu myös esimerkiksi portaikon seinien maalaus tai muut vastaavat palvelut.

Muut porrasvaihtoemme


Scroll to Top