Tammiset portaat, 1-sauvainen

2 070€

max. 15 askelmaa

Ektrappa helstav
Tyylikäs ja hienostunut
Perinteikäs ja kestävä
HUOM! Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Tammiset portaat (1-sauvainen)

1-sauvaiset tammiportaamme koostuvat 20 cm laudoista ilman poikittaisliitoksia. Sauvat ovat siis yhtä leveitä kuin itse lauta, samalla tavalla kuin lankkuparketissa. Lopputulos on vankka ja hienostunut. Kova ja kestävä tammi onkin ominaisuuksiensa ansiosta suosittu materiaali portaissa.

Ainutlaatuiset portaat mittatilaustyönä

Porrasremonttien ammattilaisena kunnostamme portaikkosi täysin uudenveroiseksi. Mittatilaustyönä valmistettavissa porrasaskelmissamme on monikerroksinen rakenne, jonka pohjalla on massiivikoivua, rungossa mäntyä ja pinnalla 3,6 mm paksuudelta seitsemällä lakkakerroksella viimeisteltyä tammea.

Porrasakelmiemme ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niillä on parempi mittavakaus, erityisen pitkä käyttöikä ja ne voidaan hioa uudelleen useaan kertaan. Kehittämämme rakenne mahdollistaa tammiportaat, joihin tarvitaan vähemmän hitaasti kasvavaa tammea.

Suurimmalle kulumiselle alttiina oleva porrasnokka on lakkaamisen sijaan öljytty. Näin voimme taata, että tammiportaat ovat kokonaisuudessaan helppohoitoiset ja näyttävät aina yhtä hyväkuntoisilta. 

Tammiportaissa voi toisinaan näkyä jäämiä pienistä oksista tai tammen ydinsäteistä. Tämä on täysin luonnollista ja on osa puun ulkonäköä.

Valitse ympäristöystävällinen vaihtoehto

Porrasremonttimme on ympäristöteko. Ensinnäkin, uusien portaiden rakentamiseen verrattuna porrasremontti kuluttaa huomattavasti vähemmän hitaasti kasvaa puuta. Lisäksi koko tuotantoketjumme on ympäristöystävällinen ja pyrimme aktiivisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme. Remontoimiemme portaiden puhdistukseen ei myöskään tarvitse käyttää sähköä, pölynimuripusseja tai kemikaaleja, vaan kevyesti kostutettu liina tai mikrokuitumoppi riittää portaiden puhdistamiseen.

Lue lisää ympäristöteoistamme »

Maksuton arviokäynti

Voit varata helposti paikallisen edustajamme tekemään maksuttoman arvion porrasremontista kotiisi. Digitaalisesti tehtävä mittaus hoituu 10 minuutissa ja teemme sen pohjalta sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. Arviokäynti ei maksa mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat varsinaisen tarjouksen myöhemmin sähköpostiisi ja voit vasta sitten päättää haluatko teettää remontin kanssamme.


Varaa maksuton arviokäynti tästä:
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Enintään 20 Mt tiedostoa kohden, enintään 5 tiedostoa

Lisäpalvelut

Haluamme varmistaa, että portaista ja niiden ympäristöstä tulee juuri sellainen kuin haluat. Kerromme mielellämme lisäpalveluista tarkemmin arviokäynnin aikana.

Kaiteet

Lapsiportit

Kaidesäleiköt

Kauttamme hoituu myös esimerkiksi portaikon seinien maalaus tai muut vastaavat palvelut.

Muut porrasvaihtoehtomme

Scroll to Top