Tarkka portaiden mitoitus mahdollistaa nopean ja edullisen porrasremontin

Porrasremontti.fi tarjoaa nopean, edullisen ja laadukkaan tavan kunnostaa kotisi portaikko uudenveroiseksi. Menetelmän keskiössä on ainutlaatuisen tarkka portaiden mitoitus. Mutta miksi se on niin tärkeää? 

Portaiden oikea mitoitus varmistetaan ilmaisella mittauskäynnillä

Porrasremontti.fi-porrasremontti alkaa aina ilmaisella arviokäynnillä, jonka aikana asiantuntijamme mittaa portaikon. Digitaalisen mittaustyökalumme avulla saamme remontoitavista portaista millilleen oikeat mitat. Portaiden tarkka mitoitus on tärkeää voidaksemme valmistaa juuri sinun portaikkoon sopivat porrasaskelmat. Maksuttoman käynnin aikana asiantuntijamme myös vastaa mahdollisiin kysymyksiisi, esittelee sinulle materiaali- ja tyylivaihtoehdot sekä kartoittaa oheistöiden, mm. kaiteiden maalaamisen, tarpeen. 

Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä remontista arviokäynnin aikana. Teemme sinulle käynnin perusteella kiinteähintaisen tarjouksen portaikkosi remontoimisesta puisilla askelmilla, johon voit tutustua kaikessa rauhassa. Käynti tai tarjous eivät sido sinua mitenkään

Valmistamme askelmat mittatilaustyönä ympäristöystävällisessä tehtaassamme

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, on aika valmistaa askelmat. Se tapahtuu mittatilaustyönä Västeråsin lähistöllä Ruotsissa sijaitsevassa, ympäristöystävällisessä tehtaassamme. Koneisiin, robotteihin ja autoihin tarvittava sähkö tuotetaan tehtaan yhteydessä olevassa omassa aurinkopuistossamme. Tehtaan lämmitys tapahtuu portaiden valmistuksesta ylijäävästä hukkamateriaalista saadulla energialla.

Mittatilaustyönä valmistettavissa porrasaskelmissamme on monikerroksinen rakenne, jonka pohjalla on massiivikoivua, rungossa mäntyä ja pinnalla valintasi mukaan seitsemällä lakkakerroksella viimeisteltyä tammea tai saarnea. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta askelmilla on parempi mittavakaus ja pidempi käyttöikä. Koska askelmien runko on valmistettu nopeasti kasvavasta männystä, ne ovat myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin kokonaan jalopuiset askelmat.

Ilmaisella kotikäynnillä suoritetun tarkan mittauksen ansiosta askelmat voidaan valmistaa täsmälleen sinun portaikkoosi sopiviksi, mikä tekee itse asennustyöstä nopeaa ja vaivatonta.

Tarkka portaiden mitoitus nopeuttaa asennustyötä

Portaiden tarkka mitoitus auttaa myös pitämään porrasremontin kustannukset kurissa. Se mahdollistaa nopean asennuksen, mikä tarkoittaa vähemmän työtunteja, mikä puolestaan näkyy pienempänä hintana. Kun portaat mitoitetaan ja valmistetaan sopimaan millintarkasti vanhaan portaikkoosi, itse asennustyöhön kuluu portaikon koosta riippuen yleensä vain muutama tunti. Ylimääräistä askelmien työstöä paikan päällä ei tarvita, vaan valmiit askelmat liimataan erikoisliimalla paikoilleen. Yhdessä aamupäivässä portaikkosi on kuin uusi ja valmiina käyttöön. Verrattuna esimerkiksi portaiden maalaamiseen kaikkine esitöineen ja kuivumisineen, haitta asumiselle on olematon. Ei olekaan ollenkaan liioittelua sanoa, että remonttimme on Suomen nopein porrasremontti. 

Kaipaako portaikkosi remonttia? Ota yhteyttä!

Jos kotisi portaikko on kulunut tai jopa huonokuntoinen, on aika tehdä porrasremontti. Tarjolla olevista vaihtoehdoista nopein ja helpoin on porrasaskelmien päällystäminen mittatilaustyönä valmistetuilla puuaskelmilla. Tarkan mitoituksen ansiosta portaikkosi saa uuden ilmeen muutamassa tunnissa eikä käyttökatkoja tule. 

Muistathan, että porrasremontti on kotitalousvähennyskelpoinen investointi, joka voi nostaa myös asuntosi jälleenmyyntiarvoa. Halutessasi voit maksaa remontin myös edullisissa kuukausierissä. 

Varaa maksuton arviokäynti, niin mittaamme portaasi ja esittelemme tarjolla olevat materiaali- ja tyylivaihtoehdot sekä teemmew kiinteähintaisen tarjouksen. Käynti ei sido sinua mitenkään.

Tilaa maksuton arviokäynti

Dela artikeln:

Scroll to Top