Betoniportaiden pinnoitus puuaskelmilla vs. perinteinen porrasremontti

Mikäli kotisi betoniportaat vaikuttavat kuluneilta ja kaipaavat kohennusta, kannattaa harkita porrasremonttia. Yksi edullisimmista tavoista parantaa vanhojen betoniportaiden ulkonäköä on pinnoittaa ne laadukkailla puuaskelmilla. Tässä kirjoituksessa esittelemme yksityiskohtaisesti, miten porrasremontti tehdään puuaskelmin, sekä kerromme sen eduista verrattuna uusien portaiden rakentamiseen. Voitte pyytää meidät ilmaiselle arviokäynnille missä kartoitamme mitä betoniportaiden pinnoitus puuaskelmilla maksaisi teille.

Varaa ilmainen arviokäynti

Betoniportaiden pinnoitus tulee halvemmaksi kuin uuden portaikon rakentaminen

Vanhojen betoniportaiden uudistaminen puuaskelmilla on huomattavasti budjettiystävällisempi ratkaisu kuin uusien portaiden rakentaminen. Työvoiman tarve ja materiaalikustannukset ovat huomattavasti matalammat. Puisten porrasaskelmien asennus on myös nopea prosessi, joka vie vain muutaman tunnin aikaa, mikä laskee työstä aiheutuneita kustannuksia. Vaikka pinnoitus on edullisempi vaihtoehto, puuaskelmilla pinnoitetut betoniportaat voivat lisätä kodin myyntiarvoa.

Betoniportaiden pinnoitus on kestävä ratkaisu – monella tapaa

Puuaskelmien kestävyys ja helppo ylläpito tekevät niistä erinomaisen valinnan kiireisille kotitalouksille. Lisäksi ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä valmistamme askelmat pääosin nopeasti kasvavista ja kestävistä puulajeista, kuten koivusta ja männystä, ja hitaammin kasvavia materiaaleja, kuten tammea tai saarnea, käytetään vain pintakerrosmateriaalina. Tämä kerrosrakenne mahdollistaa portaiden valmistamisen ympäristöystävällisemmin.

Portaiden remontointi pinnoittamalla auttaa säilyttämään portaikon alkuperäisen luonteen

Jos tavoitteena on säilyttää rakennuksen alkuperäinen tyyli ja ilme, niin portaiden pinnoitus on loistava ratkaisu. Pinnoituksen avulla vanhat portaat voidaan elvyttää ja saada uusi raikas ilme, samalla kun alkuperäinen rakenne ja luonne säilytetään. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos halutaan kunnioittaa rakennuksen historiaa ja antaa portaille uusi elämä ilman suuria muutoksia.

Runsaasti materiaalivaihtoehtoja

Betoniportaiden pinnoittamiseen on tarjolla laaja valikoima eri puulajeja, värejä ja pintakuvioita. Näin voit varmistaa, että portaikko näyttää upealta ja sopii täydellisesti kotisi sisustukseen. Porrasremontti.fi tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, kuten klassisia, moderneja ja räätälöityjä pinnoitteita, jotka antavat portaikollesi yksilöllisen ilmeen.

Porrasremontti.fi:n materiaalivalikoimassa on viisi erilaista vaihtoehtoa, kuten kolmisauvainen tammi, yksisauvainen tammi, valkoinen saarni, tumma saarni ja värjätty/öljytty tammi. Jokaisessa porrasaskelmassa on ainutlaatuinen kerrosrakenne, joka sisältää kolme eri materiaalikerrosta, mikä tekee niistä vakaita ja kestäviä. Lisäksi kaikki portaikot käsitellään seitsemällä lakkakerroksella, mikä parantaa niiden kestävyyttä ja luo upean lopputuloksen.

Porrasremontti.fi mahdollistaa nopean, helpon ja edullisen porrasremontin

Porrasremontti.fi tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan päivittää betoniportaat uuteen uskoon. Remonttimme etenee näin: ensimmäinen vaihe on arviokäynti asiakkaan kodissa, jossa mitataan portaikko ja esitellään materiaali- ja tyylivaihtoehdot. Arviokäynnin aikana vastaamme myös kaikkiin kysymyksiin remontista. Digitaalisen mittausteknologian avulla portaista saadaan täsmälliset mitat, mikä nopeuttaa asennusta. Arviokäynti on maksuton eikä sido asiakasta mihinkään. Sen jälkeen teemme kiinteän tarjouksen porrasremontista, joka sisältää kaiken: mittatilaustyönä valmistetut porrasaskelmat materiaaleineen sekä niiden asennuksen.

Kun asiakas hyväksyy tarjouksen, valmistamme askelmat mittatilaustyönä Vestråsin tehtaallamme, jossa ympäristövaikutukset on minimoitu. Tuotamme itse sähkön koneisiimme, roboteillemme ja autoillemme tehtaalla sijaitsevassa aurinkopuistossa. Porrasaskelmien valmistuksesta jääneen ylijäämämateriaalin käytämme puolestaan tehdastilojen lämmittämiseen.

Kun porrasaskelmat ovat valmiit, asentajamme asentaa ne asiakkaan portaikkoon. Koska porrasaskelmat on valmistettu tarkasti mittoihin, itse asennus sujuu nopeasti, yleensä vain muutamassa tunnissa. Lopputuloksena on uutta vastaava portaikko.

Huomioi, että porrasremontin kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen. Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa remontin edullisissa kuukausierissä jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla.

Yhteenveto

Kun haluat nopeasti ja edullisesti päivittää kotisi ilmettä, betoniportaiden pinnoitus puuaskelmilla on erinomainen vaihtoehto säilyttäen portaikon alkuperäisen rakenteen ja luonteen. Me tarjoamme helppoa ja vaivatonta palvelua, jossa käymme kotona ilmaiseksi mittaamassa portaikon ja valmistamme puuaskelmat mittatilaustyönä tehtaassamme. Asennamme askelmat nopeasti, mikä tekee pinnoituksesta käytännöllisen vaihtoehdon kiireisille kotitalouksille. Voit valita laajasta valikoimastamme erilaisia puulajeja, värejä ja pintakuvioita. Pinnoituksen kestävyys ja helppohoitoisuus lisäävät kodin arvoa ja parantavat sen ulkonäköä.

Jos nykyinen betoniportaikkosi kaipaa uudistusta, ota yhteyttä meihin ja varaa maksuton arviokäynti!

Varaa ilmainen arviokäynti

Dela artikeln:

Scroll to Top