Suomen nopein porrasremontti

Kaipaako vanha portaikkosi kunnostamista? Me uudistamme portaikkosi laadukkailla kokopuuaskelmilla vanhaa purkamatta. Asennus on valmis yhden aamupäivän aikana. Aloita varaamalla maksuton arviointikäynti, joka ei sido sinua mitenkään!

Porrasremontti vanhaa purkamatta

Porrasremontti.fi on Pohjoismaiden suurin porrasremontteja tekevä yritys. Koska askelmamme valmistetaan tehtaallamme mittatilaustyönä juuri sinun portaisiisi sopiviksi, itse remontti on valmis yhdessä aamupäivässä. Vanhoja portaita ei tarvitse purkaa ja portaikko on käytössäsi koko remontin ajan. Tämän helpommaksi ja nopeammaksi ei porrasremontti muutu!

Näin Suomen nopein porrasremontti etenee

Porrasremontissamme on kolme vaihetta: maksuton arviointikäynti, portaiden valmistus ja portaiden asennus.

1. vaihe

Maksuton arviointikäynti

Kotikäynnillä esittelemme sinulle eri materiaali- ja tyylivaihtoehdot, vastaamme kysymyksiisi ja mittaamme portaasi. Käynnin jälkeen saat kiinteän tarjouksen, joka sisältää sekä materiaalin että työt. Kotikäynti ei sido sinua mitenkään.

2. vaihe

Portaiden valmistus mittatilaustyönä

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, aloitamme porrasaskelmien valmistamisen kotikäynnillä otettujen mittojen mukaan ilmastoälykkäässä tehtaassamme Västeråsissa.

3. vaihe

Portaiden asennus yhden päivän aikana

Koska askelmat sahataan tehtaallamme tarkalleen mittojen mukaan, sujuu varsinainen porrasremontti nopeasti. Portaikon koosta riippuen asennus on valmis 4–6 tunnissa.

Kokemuksia

Porrasremontti.fi on osa Pohjoismaiden suurinta porrasremonttiyritystä FormTrappania. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ohessa muutamia saamiamme palautteita. Lisää palautteita löydät täältä >

Trapprenovering pris

Annan porrasremontti

Suosittelen lämpimästi! Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
Alemmin vihreällä kokolattiamatolla päällystetyt oirtaat saivat uuden elämän!

Daniels omdöme

Jannen porrasremontti

En voisi olla tyytyväisempi uusiin portaisiin ja kaiteeseen!

Malins omdöme

Jessican porrasremontti

Yllätyin siitä, kuinka nopeasti porrasremontti sujui. Kaiken kaikkiaan asennus kesti vain muutaman tunnin. Olen mielettömän iloinen siitä, miten upeat uusitut portaat ovatkaan!

Kotimaiset urakoitsijat, hinnat alkaen 1670€*

*kotitalousvähennysten jälkeen

Varaa maksuton arviointikäynti

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä remontoimalla vanhan portaikkosi? Varaa maksuton arviontikäynti, jonka aikan voit tutustua tarjolla oleviin tyyleihin ja materiaaleihini. Käynnin jälkeen saat kiinteän tarjouksen porrasremontista. Täysin maksuton arviointikäynti el sido sinua mitenkään, vaan voit päätää kaikessa rauhassa, hyväksytkö tarjouksen.

Scroll to Top