Käsittelemätön tammi – Valitse puuöljy, kovavahaöljy tai värjäys

Päivitä kotisi ilme ja tyyli asennuttamalla vanhojen ja kuluneiden portaiden tilalle tammiportaat! Kova ja kestävä tammi on ominaisuuksiensa ansiosta suosittu materiaali portaissa.

Käsittelemättömät tammiportaamme tarjoavat paljon vaihtoehtoja portaiden värin ja viimeistelyn suunnitteluun. Voit valita puuöljyllä tai kovavahaöljyllä viimeistellyt tai taitavien ammattilaistemme käsin värjäämät portaat. Lakkaamiseen verrattuna näiden käsittelyiden etuna on se, että voit itse huoltaa portaita tarvittaessa helposti. Lisäksi paksun kulutuspinnan ansiosta voit hioa portaat useita kertoja uudelleen, mikä lisää portaiden käyttöikää entisestään.

Puu on luonnonmateriaali, johon ympäröivät olosuhteet vaikuttavat – kostea ilma saa puun turpoamaan ja kuiva kutistumaan. Portaidemme monikerroksinen rakenne tarjoaa parhaan mahdollisen vakauden, vaikka lämpötila ja kosteus vaihtelevat.

Porrasakelmiemme ainutlaatuisen rakenteen ansiosta niillä on paitsi parempi mittavakaus myös erityisen pitkä käyttöikä ja ne voidaan hioa uudelleen useaan kertaan.

Scroll to Top