Työskentele kanssamme

Kuva Fabrikenistä Västeråsi

FormTrappan etsii uusia franchise-ottajia

Porrasremontti on kysytty tuote, jota voidaan pienillä varoilla jakaa isommassa mittakaavassa asunnonomistajille ympäri Ruotsia. Digitaalisilla mittalaitteilla portaiden mittaaminen ja kokoaminen on nopeaa ja kiinteät hinnat helpottavat myyntiä.
FormTrappan AB etsii jatkuvasti uusia kumppaneita – haluatko olla yksi heistä?

Etsimme nyt motivoituneita yrittäjiä, jotka haluavat osallistua tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen johtaa FormTrappania ja luoda yhdessä houkuttelevat markkinat paikalliselle alueelle.

Ainutlaatuisella konseptilla digitaalisilla mittalaitteilla ja omalla korkean teknologian valmistuksellamme olemme luoneet uuden tavan remontoida asiakkaidemme portaat nopeasti ja helposti. Työskentelemme vain portaiden digitaalisella mittauksella ja meillä on todistettu ja täydellinen konsepti, joka sisältää kaiken messuosastoista digitaaliseen markkinointiin, valtakunnalliseen mainontaan ja lentolehtisiin.

Etsimme yhteistyötahoja:

Ruotsi

Västervik
Östersund
Skellefteå

Norja

Trondheim
Kristiansand
Østfold
Ålesund
Tromsø
Haugesund
Hamar

Soumi

Helsinki

Ottaa yhteyttä

Jari Pannula
Puh: +46 73-433 52 25
Sähköposti: jari@formtrappan.fi

Automatisoitu valmistus

Valmistamme ja sovitamme portaat roboteilla ja CNC-koneilla! Kapasiteetti jopa 2800 porrasparannussarjaa vuorossa vuodessa!

FormTrappanilla on konsepti valmiina!

FormTrappan edustaa vahvaa ja vakiintunutta brändiä yhdessä valmiin konseptin kanssa messuosastoista ja painetuista mainoksista digitaaliseen markkinointiin ja julisteisiin!

Asunnonomistajayhdistyksen yhteistyökumppani

FormTrappan on Asunnonomistajaliiton ylpeä kumppani! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää yhteistyöstä!

Katso elokuva verkkosivustolta valmiisiin portaikkoihin.
Scroll to Top